Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Cameratoezicht in Filmwijk en Kruidenwijk verlengd

Cameratoezicht in Filmwijk en Kruidenwijk verlengd

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie
Het cameratoezicht op het Walt Disneyplantsoen in de Filmwijk, het Lavendelplantsoen en het Saffraanplein in de Kruidenwijk wordt verlengd. Daartoe heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. Sinds eind juni 2013 wordt de overlast door groepen jongeren op en rond het Walt Disneyplantsoen aangepakt door onder andere extra toezicht door politie, handhavers en jeugdboa's. Ook worden de overlastplegers door jongerenwerkers benaderd. In mei 2015 werd er cameratoezicht ingevoerd als extra maatregel wat volgens het college een positief effect heeft gehad: "het aantal incidenten is aan het afnemen en de overlastgevende groep is goed in beeld."

Kruidenwijk

Sinds juni dit jaar is er op het Lavendelplantsoen en het Saffraanplein cameratoezicht ingeschakeld vanwege de aanhoudende busterreur. Net zoals in de Filmwijk is er hier naast cameratoezicht ook extra toezicht door politie en boa's. Het toezicht middels camera's is op beide camera's verlengd tot januari 2017.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.307
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 13.7 ℃
Voelt als 11.4 ℃
Gemiddeld
Laagst 13.7 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 13.9 ℃ (00.02 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog