Derde verdachte busoverval Almere Haven aangehouden
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Derde verdachte busoverval Almere Haven aangehouden
Laatste update: vrijdag 07 oktober 2016 - 18:16 uurEen man die afgelopen juni in Almere Haven op de uitkijk stond bij een overval op een bus, is aangehouden. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).

Volgens het OM is er nieuw bewijs tegen hem gevonden en is daarom donderdag aangehouden. De derde verdachte is vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. In het najaar zal de man zich moeten verantwoorden voor de rechter.

Veroordeeld

De andere twee verdachten werden afgelopen woensdag al veroordeeld tot celstraffen van 3.5 jaar en 2 jaar. De buit van de overval was destijds nog geen 40 euro.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.