Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Omstanders grijpen in nadat hond door ijs zakt in Noorderplassen

Omstanders grijpen in nadat hond door ijs zakt in Noorderplassen

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Maandagmiddag hebben omstanders een hond uit het ijskoude water in Noorderplassen gered nadat hij door het ijs was gezakt.

Volgens de politie was de hond in een oogwenk ontsnapt en vervolgens het ijs op gegaan, waar hij doorheen zakte. Toen de hond vervolgens weer op het ijs is gekomen, liep de hond verder en zakte er even later weer doorheen.

Omstanders

Toen de politie ter plaatse kwam, bleken ook omstanders zich in te zetten om het beestje te redden. Zo waren er een aantal omstanders met een kano aangekomen om vervolgens samen met een agent naar het beestje toe te varen. De hond die in paniek was, beet de omstander in zijn hand maar niet veel later kon de agent de hond onder controle krijgen.

De hond is in de dierenambulance nagekeken waaruit bleek dat alles met de hond in orde was. De omstander die in zijn hand werd gebeten heeft een bezoekje aan de eerste hulp gebracht.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.4 ℃
Voelt als -0.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 1.7 ℃ (07.19 uur)
Hoogst 3.9 ℃ (13.06 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)