Almeerders aangehouden na inbraak in Noord-Brabant
Klik om te vergroten


Almeerders aangehouden na inbraak in Noord-Brabant



Geplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 25 januari 2017 om 15:21 uur


De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 3 mannen uit Almere aangehouden na een inbraak in een supermarkt in Waalre.

Kort na de aanhouding gingen agenten ter plaatse bij de supermarkt nadat een inbraakalarm was afgegaan. In de winkel merkten agenten op dat de sigarettenkasten met grof geweld waren opengebroken waardoor er een grote ravage was ontstaan.

Aanhoudingen

Al snel wisten agenten in de nabije omgeving twee verdachten aan te houden waarna zij de zoektocht begonnen naar de derde verdachte. Samen met een politiehond werd gezocht naar de derde verdachte die zich in een tuin had verscholen.

Het drietal is overgebracht naar het politiebureau waar zij zullen worden verhoord.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.