Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Almeerders aangehouden na inbraak in Noord-Brabant

Almeerders aangehouden na inbraak in Noord-Brabant

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 3 mannen uit Almere aangehouden na een inbraak in een supermarkt in Waalre.

Kort na de aanhouding gingen agenten ter plaatse bij de supermarkt nadat een inbraakalarm was afgegaan. In de winkel merkten agenten op dat de sigarettenkasten met grof geweld waren opengebroken waardoor er een grote ravage was ontstaan.

Aanhoudingen

Al snel wisten agenten in de nabije omgeving twee verdachten aan te houden waarna zij de zoektocht begonnen naar de derde verdachte. Samen met een politiehond werd gezocht naar de derde verdachte die zich in een tuin had verscholen.

Het drietal is overgebracht naar het politiebureau waar zij zullen worden verhoord.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.3 ℃
Voelt als -0.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 1.7 ℃ (07.19 uur)
Hoogst 3.9 ℃ (13.06 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)