Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

'Khalid K. is nu écht dood'

'Khalid K. is nu écht dood'

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.
IS-Beul Khalid K. is nu écht dood, melden de Britse kranten The Daily Mail en The Sun. De Almeerder werd al eerder een aantal keren doodverklaard, maar nu hebben de bovengenoemde kranten foto's in handen waarin wordt gesuggereerd dat het om Abu Abdel Rahman gaat, één van de namen van Khalid K. In 2014 werd K. al doodverklaard waarin hij zou zijn omgebracht door het Syrische leger, ook zou hij twee maanden later zou zijn omgekomen bij gevechten in het noorden van Irak.

IS

Khalid K. woonde 10 jaar in Almere. In 2011 werd hij aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij terrorisme waarna hij naar twee weken weer werd vrijgelaten vanwege onvoldoende bewijs. Toen is K. gevlucht naar Syrië om zich aan te sluiten bij IS. Onder andere poseerde hij in de Iraakse stad Mosul op een foto samen met afgehakte hoofden die aan een hek waren gehangen.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.3 ℃
Voelt als -0.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 1.7 ℃ (07.19 uur)
Hoogst 3.9 ℃ (13.06 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)