Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Agent mishandeld in Almere Buiten

Agent mishandeld in Almere Buiten

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Een politieagent is zaterdagavond tijdens een achtervolging meerdere malen mishandeld, de politie zoekt getuigen van het incident.

Rond 19:45 uur zag een agent twee mannen op een brommer rijden: opvallend was dat de brommer geen kentekenplaat had waarop de agent besloot het tweetal te controleren. Echter maakten zij zich bij het zien van het stopteken uit de voeten.

Achtervolging

Er ontstond een achtervolging over de Laan der VOC waarbij de bestuurder ten val kwam. Op het moment dat de agent hem wilde aanhouden, lukte het de bestuurder zijn brommer weer te pakken en te gaan rijden.

Hierdoor is de agent die de bestuurder nog beet had meegesleurd. Iets verderop kwamen de bestuurder en agent weer ten val met de brommer. Met alle macht probeerde de bestuurder zich los te rukken uit de greep van de agent.

Hierop begon de bijrijder de agent aan te vallen door de slaan, trekken en duwen. Het lukte de bestuurder wederom de brommer weer van de grond te pakken en weg te rijden. De agent trok zich los van de bijrijder en ging hierop rennend achter de bestuurder op de brommer aan.

Ongeveer 10 meter verderop botste de bestuurder met zijn brommer tegen een auto op de rijbaan. Hierop kon de agent opnieuw de bestuurder beet pakken. De bestuurder en de bijrijder hebben vervolgens de agent belaagd en aangevallen.

Aanhouding

De agent was hierdoor voor zijn veiligheid genoodzaakt afstand te creren waarop de bestuurder kans zag de brommer te pakken en weg te rijden. Omstander hebben nog geprobeerd de bestuurder te stoppen.

De bijrijder is vervolgens met enig verzet aangehouden.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van het incident, zij kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.1 ℃
Voelt als 0.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 1.7 ℃ (07.19 uur)
Hoogst 3.9 ℃ (13.06 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)