Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

"Muzikant in trein wilde niet stoppen en werkte niet mee"

"Muzikant in trein wilde niet stoppen en werkte niet mee"

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Muzikant Nathan Dillen die afgelopen week beweerde een boete te hebben gehad van NS voor het spelen van muziek in de trein ondanks dat hij reizigers om toestemming had gevraagd, blijkt zijn verhaal iets anders verteld te hebben dan wat er daadwerkelijk is gebeurd.

Dat blijkt uit verklaring die NS maandagmiddag heeft gepubliceerd.

Overlast

Volgens de NS geven de beelden die op internet staan een eenzijdig beeld: treinreizigers klaagden over de muzikant waarbij hij weigerde te stoppen.

Vervolgens is de man verzocht bij aankomst op station Almere Centrum om te stoppen met spelen waar de man geen gehoor aan gaf. "De muziek was zelfs tot aan het busstation te horen", aldus de NS.

Omdat de man niet meewerkte ontving de man een boete van 140 euro. Aan het verzoek om een geldig identiteitsbewijs te tonen werd geen gehoor gegeven waarop nog een boete van 90 euro volgde.

Jammer

De NS betreurt dat er zo eenzijdig naar het incident is gekeken en benadrukt dat zij zeker van sfeer in de trein houden.

"Voor muziek moet je vooraf wel toestemming hebben. Als je dan in een jolige bui je klarinet pakt, wees dan sportief om te stoppen met spelen wanneer reizigers klagen. Doe je dat niet, riskeer je een boete."


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.3 ℃
Voelt als -0.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 1.7 ℃ (07.19 uur)
Hoogst 3.9 ℃ (13.06 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)