Donderdag 29 juni wordt internationale modderdag gevierd waar er in Nederland tienduizenden kinderen aan mee doen: ook bij Outdoorpark SEC Survivals in Almere kunnen kinderen deze modderige dag beleven.

"Bij Outdoorpark SEC Survivals kunnen kinderen die dag meedoen aan een ontzettend modderige survival", vertelt Ben Roest namens het park.

Kinderen kunnen klimmen, rennen, kruipen en glijden over een extra modderig parcours.

Internationale modderdag

De gedachte achter modderdag is om kinderen weer in contact te brengen met de natuur, juist in een tijd dat kinderen veel bezig zijn met online activiteiten.

Joy Taling, eigenaar van het park, zegt maar al te graag mee te doen aan het evenement: "Het is zo belangrijk dat kinderen onbekommerd vies mogen worden, en het plezier spat er vanaf."

Meer informatie is te vinden op de website van SEC Survivals.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336