1
Melding KNMI: code geel in Almere van kracht van vandaag van 11.00 uur tot tot 23.00 uur − meer info »

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Werkzaamheden aan Europakwartier in Almere Poort maandag van start

Entertainment Europakwartier


Aankomende maandag 2 oktober start de gemeente met het definitief inrichten van het openbaar terrein in Europakwartier West in Almere Poort.

Onder andere wordt tijdens de werkzaamheden de huidige bestrating verwijderd om vervolgens een definitieve rijbaan aan te leggen. Ook zal het trottoir en de verlichting worden aangebracht.

De groenvoorziening in het gebied zal pas komend voorjaar worden verzorgd, omdat groenwerkzaamheden in het openbaar gebied seizoensgebonden zijn.

16 fases

Om de wijk bereikbaar te houden werkt de gemeente in twee fases. De eerste fase is komende maandag gepland waarbij met de werkzaamheden wordt begonnen aan de Engelandstraat.

Naar verwachting is de laatste fase eind 2020 afgerond.

Bekijk hieronder de indeling van de onderhoudsfases: 


Tags bij dit artikel: Europakwartier

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Europakwartier of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.
Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only