Er zijn in totaal 14 personen gewond geraakt bij de aanrijding tussen 2 stadsbussen in Noorderplassen. Dat meldt Connexxion vrijdagavond.

Volgens Connexxion is één van de buschauffeurs er het ergst aan toe, hij is zwaargewond naar het AMC gebracht nadat de brandweer hem bevrijdde omdat hij bekneld zat.

Nog 3 andere gewonden werden naar het ziekenhuis vervoerd, de rest kon ter plaatse worden behandeld.

Een traumahelikopter werd opgeroepen om medische assistentie te verlenen. Het is nog niet bekend hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432