"Schietpartij in Tussen de Vaarten"
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


"Schietpartij in Tussen de Vaarten"
Laatste update: woensdag 05 september 2018 - 13:22 uurDinsdagavond zou er in de omgeving van de Frans Halsstraat in Tussen de Vaarten een schietpartij hebben plaatsgevonden. Dat meldt de politie.

Volgens de politie kreeg de meldkamer rond 22.15 uur een melding binnen over schoten die werden gehoord. Ook werden er twee mannen gezien in de buurt van de Meindert Hobbemastraat.

Na de schietpartij werd er door politie in de omgeving gezocht naar twee personen in donkere kleding en een capuchon. De politie heeft in de omgeving geen kogelhulzen kunnen vinden, ook zijn de twee mannen niet meer aangetroffen.

 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.