Zaterdagochtend is de 44e tegel van de Walk of Fame Almere onthuld: eerder kozen Almeerders het Luierpark als winnaar voor de tegel.

Andere genomineerden waren Almere Beste Binnenstad 2017-2019, Bos der Onverzettelijken, 30-jarig bestaan van VMC en Tiny Houses.

Het Luierpark is gelegen in de Stripheldenbuurt en is onder meer bedoeld voor ouders van overleden kinderen: zij kunnen een herinneringsboom kopen en in het park planten om hun kind te herdenken.

De tegel werd onthuld door burgemeester Weerwind en de initiatiefneemster van het Luierpark.

[img caption=De sponsor, initiatiefneemster en de burgemeester]http://www.almere-nieuws.nl/media/images/230145752352626979.jpg[/img]


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342