Almeerder (19) aangehouden voor betrokkenheid overvallen op supermarkten
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Almeerder (19) aangehouden voor betrokkenheid overvallen op supermarkten
Laatste update: dinsdag 11 september 2018 - 20:55 uurDe politie heeft een 19-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij twee overvallen op supermarkten. Vorige week dinsdag besteedde het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de twee incidenten, die volgens de politie vermoedelijk met elkaar te maken hadden.

De overvallen vonden plaats in december vorig jaar waarbij de overvallers gebruik maakte van een vuurwapen. Bij één van de overvallen wisten de overvallers er met buit vandoor te gaan.

De verdachte zit nog vast voor verder onderzoek.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.