Tientallen activiteiten georganiseerd op Burendag
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Tientallen activiteiten georganiseerd op Burendag
Laatste update: woensdag 12 september 2018 - 10:31 uurIn totaal zijn er dit jaar 74 activiteiten aangemeld voor de jaarlijkse Burendag op zaterdag 22 september.

De Burendag is ooit door Douwe Egberts in het leven geroepen om buurtbewoners met elkaar in contact te brengen, de activiteiten die worden georganiseerd kunnen financiële steun ontvangen van het Oranjefonds.

Landelijk zijn er in totaal 6123 activiteiten aangemeld in het kader van Burendag.

Activiteiten

Door heel Almere vinden er activiteiten plaats om de buurt op te ruimen, op te knappen en elkaar te ontmoeten en in de Seizoenenbuurt en in Almere Poort vinden er buurtbarbecues plaats.

In het Laterna Magicapark wordt de skatebaan opgeknapt en kunnen buurtbewoners elkaar samen met hun hond ontmoeten op een toekomstig hondenspeelveld.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.