1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Mannen met wapens aangehouden in De Vaart

112 De Vaart


De politie heeft zondagavond drie mannen aangehouden die op de Vaartsluisweg met drie nep-vuurwapens liepen. De wapens waren niet van echt te onderscheiden.

Volgens de politie kwam er rond 19.00 uur een melding binnen over drie mannen met een vuurwapen: zij waren in een auto gestapt en reden weg. De politie die het drietal tegemoet kwam rijden praatte de mannen vervolgens het voertuig uit via een zogeheten uitpraatprocedure.

De mannen van 20, 23 en 31 jaar afkomstig uit Almere zijn aangehouden en zitten nog vast. Drie nep-vuurwapens en de auto zijn in beslag genomen.


Tags bij dit artikel: De Vaart

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Vaart of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 17 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 17 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Maandag 18 oktober 2021

13.9 °C

Licht bewolkt, temperatuur voelt aan als 13,3 °C. - meer weer »

Ma

13 - 18 °

Di

15 - 18 °

Wo

11 - 11 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only