Creatieve aanpak Ladies day bij Autoradam
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Creatieve aanpak Ladies day bij Autoradam
Laatste update: dinsdag 02 oktober 2018 - 08:23 uurDinsdag is het Ladies day bij Autoradam: in de wasstraat kan men voor slechts 5,00 euro terecht om het voertuig weer te laten blinken, en dat is niet alleen voor vrouwen. 

Onlangs werd een wasstraat in Dronten door Bureau Gelijke Behandeling Flevoland op de vingers getikt omdat de wasstraat met een actie zou discrimineren doordat vrouwen hierbij korting kregen. 

Ruim begrip

"‘Ladies’ is bij ons wel een ruim begrip, dus heren niet getreurd! Ben je zelf geen dame maar ben je wel helemaal gek op dames? En heb je ook geen dame in je auto zitten? Dan mag je ook voor 5 euro door de wasstraat!", aldus Autoradam. 

Doordat Autoradam extra veel dames verwacht, hebben heren daarnaast kans om een leuke dame te ontmoeten op het stofzuigerplein: "iedereen blij!", grapt het bedrijf. 

De Ladies day bij Autoradam in Almere duurt dinsdag van 14.00 tot 22.00 uur.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.