Man zonder rijbewijs rijdt te hard op A6: auto in beslag genomen
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Man zonder rijbewijs rijdt te hard op A6: auto in beslag genomen
Laatste update: woensdag 03 oktober 2018 - 10:11 uurDe politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een man staande gehouden die met 156 kilometer per uur op de A6 bij Almere reed, waar 100 kilometer per uur is toegestaan.

Volgens de politie bleek de man bij controle mogelijk onder invloed van THC. Ook bleek de man nog nooit een rijbewijs te hebben gehad en werd hij 11 keer eerder betrapt door agenten.

De politie heeft de auto van de man in beslag genomen, een bloedtest afgenomen en een proces-verbaal opgemaakt.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.