Maaltijdbezorger van portemonnee en e-bike beroofd in Landgoederenbuurt
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergrotenFoto: de betreffende e-bike


Maaltijdbezorger van portemonnee en e-bike beroofd in Landgoederenbuurt
Laatste update: woensdag 03 oktober 2018 - 10:49 uurDinsdagavond is een maaltijdbezorger het slachtoffer geworden van een straatroof op het Johnsonpad in Landgoederenbuurt.

Bij de straatroof zijn de portemonnee en e-bike van het slachtoffer afgenomen. Een ieder met meer informatie of getuige is van de straatroof, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.