Almeers kinderdagverblijf sleept minister voor de rechter om Stint-verbod
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Almeers kinderdagverblijf sleept minister voor de rechter om Stint-verbodGeplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 03 oktober 2018 om 22:38 uur


Kinderdagverblijf Het Kinderstraatje in Parkwijk heeft een zaak aangespannen tegen minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) vanwege het Stint-verbod.

De jurist zegt in De Telegraaf dat er weinig rekening is gehouden met de gebruikers van Stints: de eigenaresse van het Almeerse kinderdagverblijf heeft geen rijbewijs en moet nu voor ander vervoer zorgen wat voor extra kosten zorgt.

De jurist van het kinderdagverblijf eist een schadevergoeding voor de extra kosten die er inmiddels zijn gemaakt. Naar verwachting wordt de zaak pas over enkele weken behandeld.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.