Almeerders vrijdagavond te zien in The Talent Project op RTL4
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
De jury (foto door William Rutten)


Almeerders vrijdagavond te zien in The Talent Project op RTL4
Laatste update: vrijdag 05 oktober 2018 - 11:25 uurDe 27-jarige Larissa en de 20-jarige Sannie uit Almere zijn vrijdagavond te zien in het televisieprogramma The Talent Project op RTL4.

De twee doen auditie waarna de jury (bestaande uit Chantal Janzen, Roel van Velzen en Caro Emerald) beslissen of zij genoeg potentie hebben om te kunnen transformeren tot een echt artiest.

Wanneer de jury de kandidaten door laat gaan, krijgen zij toegang tot de Talent Academy waarin zij in een periode van 100 dagen door maar liefst 14 verschillende coaches worden klaargestoomd voor het grote podium.

The Talent Project is vrijdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.