[Foto's] Ruim 1000 deelnemers doorstaan parcours vol obstakels bij Modderrun 2018
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergrotenFoto's door: Patrick Moses Fotografie


[Foto's] Ruim 1000 deelnemers doorstaan parcours vol obstakels bij Modderrun 2018
Laatste update: maandag 08 oktober 2018 - 12:23 uurRuim 1000 sportievelingen deden afgelopen weekend mee aan de Modderrun welke werd georganiseerd in de bossen rondom Stadslandgoed De Kemphaan.

Deelnemers konden gebruik maken van de drie parcours vol obstakels waarbij vies worden een absolute noodzaak was. Er was een speciale run voor bedrijven, volwassenen, g-sporters en families.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.

Foto's (67)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.