Klik om te vergroten


Verdachten mishandeling agent kruipen in slachtofferrol
Laatste update: vrijdag 12 oktober 2018 - 08:59 uurDe personen die er van verdacht worden een agent te hebben mishandeld in juli, hopen hun straf te ontlopen door tijdens de rechtszaak te vragen om een bemiddelingstraject.

Op 21 juli kwamen agenten af op een melding over een mogelijke ontvoering. Ter plaatse escaleerde de boel waarbij de verdachten een agent dusdanig mishandelde dat deze in het ziekenhuis belandde - beelden van de mishandeling verschenen op internet

De van oorsprong Marokkaanse verdachten verklaren erg ontdaan te zijn en daarom voor een bemiddelingstraject te pleiten waarmee de zaak zou moeten worden afgehandeld. 

Onderzoek

De rechter ging echter niet mee in de wens van de verdachten. Wel zal er op verzoek nog een onderzoek worden ingesteld door de Rijksrecherche. 

Eind januari 2019 zal de zaak verder worden behandeld.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.