Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

[Update 14.58u] Groot gebied centrum Almere Stad ontruimd vanwege nep-bom

[Update 14.58u] Groot gebied centrum Almere Stad ontruimd vanwege nep-bom

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

De politie heeft vrijdagmiddag een groot gedeelte van het centrum in Almere Stad ontruimd nadat er een nep-bom werd gevonden.

De meldkamer kreeg rond 12.30 uur de melding over de vondst, welke werd gedaan onderaan de roltrappen nabij het Flevoziekenhuis. Onder meer werden de naastgelegen tunnel, woningen, een deel van het stadhuis, ingang van het Flevoziekenhuis, rechtbank en Windesheim Flevoland ontruimd.

Ook het busverkeer werd verstoord als gevolg van inzet door hulpdiensten.  Bewoners van de ontruimde woningen werden opgevangen in de Burgerzaal.

EOD

De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar het projectiel, wat uiteindelijk om een nep-bom bleek te gaan.

Rond 14.55 uur werden de afzettingen geleidelijk aan opgeheven.[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.307
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 14.9 ℃
Voelt als 13.5 ℃
Gemiddeld
Laagst 8.7 ℃ (05.40 uur)
Hoogst 15.2 ℃ (09.04 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog