Klik om te vergroten


Drugsdealer door arrestatieteam aangehouden
Laatste update: woensdag 24 oktober 2018 - 18:10 uurDe politie heeft vorige week vrijdag een 32-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van het handelen in verdovende middelen.

Volgens de politie werd het onderzoek al in maart gestart na een aantal meldingen dat de man op grote schaal in verdovende middelen zou handelen in Almere Buiten.

Arrestatieteam

Vrijdagmiddag werden er al een aantal potentiële klanten van de man aangehouden, later op de dag werd een arrestatieteam ingezet om de vermeende dealer aan te houden: op het moment van de aanhouding was de verdachte in zijn auto aan het wachten op een klant.

Bij het huis van de verdachte (in de Bouwmeesterbuurt) vond de politie een groot geldbedrag aan contanten, evenals verschillende pakjes met verdovende middelen. De auto van de man is tevens ook in beslag genomen voor verder onderzoek.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.