[Update] Rijkswaterstaat: "Komende zondag ernstige verkeershinder A6"
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: Rijkswaterstaat / Rens Jacobs


[Update] Rijkswaterstaat: "Komende zondag ernstige verkeershinder A6"Geplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 26 oktober 2018 om 12:20 uur


Rijkswaterstaat verwacht komende zaterdag ernstige verkeershinder op de A6 tussen knoopppunt Almere en Lelystad vanwege werkzaamheden aan de weg.

Tussen 07.00 uur en middernacht wordt het asfalt hersteld waardoor er vanuit Lelystad maar één rijstrook beschikbaar is tussen Almere Buiten en het knooppunt. Ook de verbinding naar de A27 vanuit Lelystad zal zijn afgesloten.

Weersomstandigheden

Volgens Rijkswaterstaat kunnen de werkzaamheden alleen overdag plaatsvinden vanwege de weersomstandigheden. Bij een te lage buitentemperatuur en een te hoge luchtvochtigheid hecht het materiaal niet goed aan de ondergrond.

De planning van de werkzaamheden is volgens Rijkswaterstaat dan ook onder voorbehoud. Wanneer het weer te slecht blijkt te zijn, worden de werkzaamheden verplaatst naar zondag.

Update vrijdag 12.19 uur: Rijkswaterstaat laat weten dat de werkzaamheden zijn verplaatst naar komende zondag.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.