Haddock uitgekocht door gemeente in aanloop naar Floriade
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Haddock uitgekocht door gemeente in aanloop naar FloriadeGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 01 november 2018 om 11:38 uur


De gemeente Almere en Haddock Watersport hebben een overeenstemming bereikt: Haddock zal per 1 mei volgend jaar haar deuren permanent sluiten voor een bedrag welke door beide partijen niet bekend zal worden gemaakt.

De gemeente wil het terrein van Haddock gebruiken voor de Floriade in 2022. Eerder werden Camping Waterhout, duikschool Euro Diving en wokrestaurant Atlantis uitgekocht door de gemeente.

Bedragen

Wokrestaurant Atlantis kreeg in 2017 in totaal 4 miljoen euro om te verhuizen van Almere Haven naar Almere Poort, over de verhuizing werd destijds drie jaar lang onderhandeld. De duikschool ontving 800.000 euro.

Over Camping Waterhout is geen exact bedrag bekend gemaakt, maar een bedrag van zo'n 3 miljoen euro zou gemoeid zijn met de verhuizing naar het Schateiland in Noorderplassen.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.