❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Poolcentrum op Grote Markt blijft langer dicht na inval door politieGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 02 november 2018 om 17:00 uur


Het Poolcentrum op de Grote Markt blijft langer dicht nadat de politie eerder een inval deed als onderdeel van een onderzoek naar handel in wapens. 

Burgemeester Weerwind besloot om de periode van de sluiting te verlengen van 2 weken naar 6 maanden. Ook een pand aan de Palmpolstraat waar de politie een inval deed, blijft langer gesloten.

Uit onderzoek bleek dat het pand op de Grote Markt werd gebruikt om criminele activiteiten te faciliteren - in het pand aan de Palmpolstraat werden verschillende verboden en gestolen goederen aangetroffen, alsmede harddrugs. 


[Ad] Kom je ook naar onze najaarsbingo op zaterdag 14 september? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: Bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.