Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Twee nieuwe CT-scanners voor Flevoziekenhuis

Foto: Anita Arts (voorzitter raad van bestuur Flevoziekenhuis) en Victor Groothengel (general manager van Philips Health Systems Benelux) nemen de CT256 feestelijk in gebruik.

Twee nieuwe CT-scanners voor Flevoziekenhuis

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Het Flevoziekenhuis heeft twee nieuwe CT-scanners op feestelijke wijze in gebruik genomen. Met de ingebruikname van de twee nieuwe CT-scanners beschikt het ziekenhuis nu over de laatste technieken en loopt hiermee voor in de regio.

"Dat is goed nieuws voor onze patiënten en huisartsen en daar gaat het om. De toegangstijd is nu heel kort", vertelt Peter Pels (afdeling communicatie Flevoziekenhuis).

Volgens Pels kunnen patiënten nu vrijwel direct bij het Flevoziekenhuis terecht voor onderzoek. Onder meer is de ruimte bij de CT-scan voor zowel de patiënt als de medewerkers prettig en voorzien van een rustgevend licht.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.307
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 16.7 ℃
Voelt als 15.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 8.7 ℃ (05.40 uur)
Hoogst 16.7 ℃ (11.10 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog