Twee nieuwe CT-scanners voor Flevoziekenhuis
Klik om te vergroten
Foto: Anita Arts (voorzitter raad van bestuur Flevoziekenhuis) en Victor Groothengel (general manager van Philips Health Systems Benelux) nemen de CT256 feestelijk in gebruik.


Twee nieuwe CT-scanners voor FlevoziekenhuisGeplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 12 november 2018 om 12:40 uur


Het Flevoziekenhuis heeft twee nieuwe CT-scanners op feestelijke wijze in gebruik genomen. Met de ingebruikname van de twee nieuwe CT-scanners beschikt het ziekenhuis nu over de laatste technieken en loopt hiermee voor in de regio.

"Dat is goed nieuws voor onze patiënten en huisartsen en daar gaat het om. De toegangstijd is nu heel kort", vertelt Peter Pels (afdeling communicatie Flevoziekenhuis).

Volgens Pels kunnen patiënten nu vrijwel direct bij het Flevoziekenhuis terecht voor onderzoek. Onder meer is de ruimte bij de CT-scan voor zowel de patiënt als de medewerkers prettig en voorzien van een rustgevend licht.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.