Meet and greet met Vinchenzo bij PLUS in Muziekwijk
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Afbeelding: aangeleverd


Meet and greet met Vinchenzo bij PLUS in Muziekwijk
Laatste update: woensdag 14 november 2018 - 10:59 uurVinchenzo, die in 2017 een finaleplek wist te bemachtigen in het televisieprogramma The Voice Of Holland, brengt op zaterdag 1 december een bezoek aan PLUS van Ommen in Muziekwijk waar fans met hem op de foto kunnen.

Vanuit PLUS Supermarkt kregen de ondernemers Marcel en Edwin van Ommen de kans om Vinchenzo voor hun winkel te boeken. "We zijn er zeker van dat onze klanten een Meet & Greet met Vinchenzo kunnen waarderen en gingen daarom direct op het aanbod in", vertelt Marcel van Ommen.

In de PLUS Supermarkten loopt momenteel een landelijke spaaractie waarvan de meet & greet met Vinchenzo de spaaractie versterkt. De 19-jarige zanger is in de winkel aanwezig van 16.00 tot 17.00 uur.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.