1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

[Update] Geen stadsverwarming in Danswijk

Politiek en gemeente Danswijk


In verschillende straten in de Danswijk is maandagochtend de stadsverwarming uitgevallen. Dat melden verschillende bewoners.

Alhoewel verschillende bewoners menen een brief te hebben ontvangen over werkzaamheden die vandaag gepland zouden staan, zegt Nuon dat er geen werkzaamheden worden uitgevoerd. De oorzaak is dan ook nog niet bekend, er wordt gewerkt aan een oplossing.

Update 12.19 uur: volgens Nuon is er nu een storing bekend in het warmteoverdrachtstation, naar verwachting is de storing om 14.00 uur verholpen.


Tags bij dit artikel: Danswijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Danswijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 17 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 17 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in politiek en gemeente


Weer

Weer in Almere

Maandag 18 oktober 2021

13.9 °C

Licht bewolkt, temperatuur voelt aan als 13,3 °C. - meer weer »

Ma

13 - 18 °

Di

15 - 18 °

Wo

11 - 11 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only