Hennepplantages ontdekt op bedrijventerrein in Almere Buiten
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergrotenFoto ter illustratie


Hennepplantages ontdekt op bedrijventerrein in Almere Buiten
Laatste update: donderdag 29 november 2018 - 11:21 uurDe politie heeft woensdag twee hennepplantages ontdekt in twee bedrijfspanden aan de Zandzuigerstraat in Almere Buiten. 

Volgens de politie zijn er drie voertuigen in beslag genomen en twee personen aangehouden die op dat moment in de panden aanwezig waren. 

De politie zal de zaak verder onderzoeken, onder meer is er een financieel onderzoek gestart naar de opbrengst van eerdere oogsten. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.