Gestolen auto aangetroffen in Tussen de Vaarten
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Gestolen auto aangetroffen in Tussen de Vaarten
Laatste update: donderdag 29 november 2018 - 11:57 uurDe politie heeft donderdagochtend aan de Jacob van Ruijsdaelstraat in Tussen de Vaarten een voertuig aangetroffen welke eerder werd gestolen.

De auto is inmiddels in beslag genomen voor verder onderzoek. De politie zoekt naar getuigen die iets gezien of meer weten met betrekking tot het voertuig. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.