Nieuwe dienstregeling AllGo gaat in op 9 december
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Nieuwe dienstregeling AllGo gaat in op 9 december
Laatste update: donderdag 29 november 2018 - 15:01 uurOp zondag 9 december gaat de nieuwe dienstregeling van Keolis in. Met de nieuwe dienstregeling hoopt de vervoerder de logica voor reizigers te verbeteren.

"De nieuwe dienstregeling komt mede tot stand op basis van tips en feedback van reizigers en chauffeurs. Deze kenmerkt zich door kleine verbeterpunten, lijnwijzigingen en aanpassingen. Dit alles met als doel een logische reis voor onze reizigers met waar mogelijk verbeterde aansluitingen en realistische rijtijden", aldus een woordvoerder van Keolis.

Wijzigingen

De belangrijkste wijzigingen zijn als volgt:

  • Bij station Parkwijk verbetert de aansluiting tussen de lijnen M5 en M7;
  • Lijn M6 rijdt in de spitsuren voortaan iedere 7,5 minuut in plaats van 6 minuten, dit zou moeten zorgen voor betere aansluitingen;
  • R-netlijnen 322, 323, 327 en 327 rijden in de spitsuren voortaan elk kwartier;
  • R-net lijn 324 (Parkwijk - Bijlmer ArenA) vervalt. Deze ritten worden voortaan gereden voor lijn 322 en 323.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.