1

Word jij onze 36,968e volger?

instagram

linkedin

Conciërge van het jaar-verkiezing weer van start

Politiek en gemeente

Foto: Paul van Meenen (Kamerlid D66), Heiko van de Wal (Conciërge van het Jaar 2017) en Martine van Bemmel (fractievoorzitter D66 Almere)


Wie mag zich de Conciërge van het jaar 2018 noemen? D66 Almere organiseert jaarlijks de verkiezing om extra aandacht te geven aan deze groep medewerkers van scholen - er kan weer worden genomineerd!

"Conciërges zijn heel belangrijk voor leerlingen en docenten. Zij weten vaak precies wat er speelt onder scholieren, zorgen voor toezicht en sociale veiligheid en helpen met het onderhoud van de scholen waardoor docenten zich op het lesgeven kunnen concentreren. Met deze verkiezingen zetten we deze sleutelfiguren graag in het zonnetje", vertelt Michael Busby (raadslid D66).

D66 Almere organiseert de verkiezingen voor de zesde keer. Eerdere winnaars van deze eervolle titel zijn Heiko van de Wal van Sterrenschool de Ruimte (2017), John Hinten van de Vrije School Raphael (2016), Ed van Beek van de basisschool Aurora (2015), Ron, Bertus en Simon van Stad College (2014) en Dragan Ziza van de KBS 't Zonnewiel (2013).

Groot feest

"Ieder jaar ontvangen we mooie verhalen en hartverwarmende steunbetuigingen uit de hele stad," vertelt Busby. "De uitreiking van de grote beker vindt plaats op de school en is één groot feest. De hele school leeft mee naar het moment dat de winnaar bekend gemaakt wordt. Aarzel daarom niet en vertel ons waarom jouw conciërge moet winnen!"

Omdat niet iedere school een conciërge heeft is het ook mogelijk om de vrijwilliger, ouder of docent te nomineren die deze werkzaamheden op zich heeft genomen. Tweede Kamerlid en onderwijswoordvoerder Paul van Meenen reikt de prijs uit aan de winnende conciërge op vrijdag 8 februari 2018.

Nomineren is mogelijk tot 24 januari door een e-mail te sturen aan Martine van Bemmel (mevanbemmel@almere.nl).


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in politiek en gemeente


Weer

Weer in Almere

Zondag 01 augustus 2021

17.8 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 15,7 °C. - meer weer »

Zo

12 - 19 °

Ma

11 - 20 °

Di

12 - 20 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-