Almeerders massaal in de rij voor oliebollen
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergrotenFoto: lange rij bij de oliebollenkraam in Almere Buiten


Almeerders massaal in de rij voor oliebollen
Laatste update: maandag 31 december 2018 - 17:46 uurDrukte bij de oliebollenkramen in Almere: vele kramen hadden maandag te maken met lange rijen van klanten die oliebollen en andere lekkernijen wilden kopen in aanloop naar Oudjaarsavond. 

Zo stond er bij de kraam in Muziekwijk niet een hele lange rij, maar was de wachttijd wel lang. 

Lange rij, korte wachttijd 

Bij de bekende oliebollenkraam in het centrum Almere Buiten stond daarentegen wèl een lange rij terwijl klanten daar gemiddeld zo'n twintig minuten moesten wachten om hun bestelling te kunnen doen. 

Doordat de oliebollenkraam in Almere Buiten haar bakproces dit jaar heeft verbeterd, is de wachttijd uiteindelijk korter waardoor klanten op Oudjaarsdag korter in de rij staan.

De rij bij de oliebollenkraam in Muziekwijk (foto door Bob Friedländer)


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.