❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Let op: betaald parkeren in Almere Buiten nu duurder dan twee euro per dag
Laatste update: donderdag 03 januari 2019 - 11:51 uurVoor wie zijn of haar auto wil parkeren in het centrum van Almere Buiten voor het bekende tarief 'twee euro per dag', wordt geadviseerd om goed op te letten: het tarief is per 1 januari duurder geworden waardoor het totaalbedrag uitkomt op 2,04 euro.

Voor wie het eerdere tarief van twee euro aanklikt, krijgt slechts 1.15 uur parkeertegoed bijgeschreven in plaats van de dagkaart.

Volgens de gemeente heeft de prijsstijging te maken met inflatiecorrectie. Ook elders in de stad zijn parkeertarieven per 1 januari verhoogd.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.