Steekpartij in Indischebuurt
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Steekpartij in Indischebuurt
Laatste update: donderdag 03 januari 2019 - 14:55 uurIn de nacht van woensdag op donderdag is een man gewond geraakt bij een steekpartij aan de Tempo Doeloestraat in Almere Buiten.

Volgens de politie kwam er iets na mindernacht een melding binnen over hard geschreeuw waarbij een Volkswagen Passat hard zou zijn weggereden.

Toegesnelde agenten deden onderzoek in de straat. Later die nacht meldde zich het slachtoffer welke zich al had laten behandelen in het ziekenhuis.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van de steekpartij en roept hen op om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.