Politie houdt verkeerde verdachten aan na overval op Apollo Hotel
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Politie houdt verkeerde verdachten aan na overval op Apollo Hotel
Laatste update: dinsdag 08 januari 2019 - 12:10 uurDe politie blijkt vorige week woensdag de verkeerde verdachten aan te hebben gehouden na een overval die werd gepleegd op het Apollo Hotel aan de Koetsierbaan in Almere Stad.

Het hotel werd rond 18.00 uur overvallen door twee mannen. Toen de politie twee mannen zag welke voldeden aan het signalement, rende één van de mannen weg. Middels een waarschuwingsschot kon de politie de twee mannen aanhouden.

Uit onderzoek is gebleken dat de twee mannen niets te maken hebben met de overval op het hotel.

Signalementen

  • Verdachte 1 is ongeveer 1.75 meter lang en heeft een donkere huidskleur. Hij droeg een donkere jas met capuchon, donker (trainings-)broek en lichtgekleurde schoenen.
  • Verdachte 2 is ongeveer 1.85 meter lang en heeft een blanke/licht getinte huidskleur. Hij droeg een donkere jas van het merk North Face met capuchon, een donkere broek en donkere schoenen.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van de overval en roept hen op om zich te melden via 0900-8844. Anoniem kan ook, daarvoor geldt het telefoonnummer 0800-7000.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.