❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Sneeuw op komst: lokaal 5 centimeter mogelijkGeplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 21 januari 2019 om 12:11 uur


Er is sneeuw op komst: dinsdag trekt een gebied van winterse neerslag over het land waarbij er lokaal sneeuw kan vallen tot 5 centimeter.

Volgens Weerplaza komt de winterse neerslag om 08.00 uur vanuit het zuidwesten het land binnen en trekt vervolgens over het land.

Drukke ochtend- en avondspits

Weerplaza verwacht dat de sneeuw zorgt voor verschillende vertragingen en zal zorgen voor een drukke ochtend- en avondspits. Er wordt geadviseerd om weerberichten en verkeersberichten te blijven volgen.

ProRail bekijkt momenteel nog of de dienstregeling moet worden aangepast op basis van de actuele weersvoorspellingen. Zij konden hierover nog geen uitspraken doen.

Ontvang elke ochtend het weerbericht in je tijdijn
Wil jij elke ochtend het weerbericht ontvangen in jouw tijdlijn op Twitter? Volg Almere Nieuws dan via Twitter (@AlmereNieuws_NL).

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.