"Overvallers KFC met onbekende buit gevlucht richting Molenbuurt"
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


"Overvallers KFC met onbekende buit gevlucht richting Molenbuurt"
Laatste update: donderdag 21 februari 2019 - 17:06 uurDe overvallers die aan het begin van de nacht van woensdag op donderdag een overval pleegde op een filiaal van KFC aan de Torontoweg, zijn na hun daad met onbekende buit gevlucht in de richting van de Molenbuurt. Dat meldt de politie.

Volgens de politie bestond de groep overvallers uit drie in het donker geklede mannen. Zij bedreigden het personeel met een wapen onder toeziend oog van de aanwezige klanten.

Na de overval zijn personeelsleden en klanten opgevangen door politieagenten en zijn gehoord. Voor hen is er slachtofferhulp geregeld.

Getuigenoproep

De politie zoekt nog steeds naar getuigen en roept hen op om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Meldingen van hulpdiensten realtime in je tijdlijn?
Volg dan onze speciale P2000-pagina op Facebook.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.