Vermist: 9-jarig jongetje in Parkwijk
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Vermist: 9-jarig jongetje in Parkwijk
Laatste update: maandag 25 februari 2019 - 13:19 uurDe politie is maandagmiddag op zoek naar een 9-jarig jongetje welke rond 13.00 uur voor het laatst is gezien op de Boomgaardweg.

Het jongetje heeft een getinte huidskleur, normaal postuur en heeft half lang rastahaar. Hij draagt een legerjas, zwarte spijkerbroek en zwart-wit Nikes.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de poitie. Onder meer is er een Burgernet-actie gestart.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.