[Update] Vermist: 9-jarige Dylan uit Bouwmeesterbuurt
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


[Update] Vermist: 9-jarige Dylan uit Bouwmeesterbuurt
Laatste update: dinsdag 05 maart 2019 - 20:00 uurDe politie is dinsdagavond op zoek naar de 9-jarige Dylan die voor het laatst is gezien in de omgeving van de Bouwmeesterbuurt.

Dylan is 1.30 meter lang, heeft een blanke huidskleur en blond haar. Hij draagt een blauwe spijkerbroek en heeft een speelgoedzwaard bij zich.

Tekst gaat hieronder verder (info)

De politie vraagt een ieder die Dylan ziet, hem niet te benaderen maar het alarmnummer te bellen. Voor de vermissing is een Burgernet-actie gestart.

Update 20.00 uur: Dylan is terecht. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.