Boomfeestdag afgelast vanwege weersvoorspellingen
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Boomfeestdag afgelast vanwege weersvoorspellingen
Laatste update: dinsdag 12 maart 2019 - 13:12 uurDe jaarlijkse Boomfeestdag welke komende woensdag zou worden gehouden in de Bouwmeesterbuurt, gaat niet door. Dat meldt de organisatie.

Volgens de organisatie is het voorspelde weer de oorzaak van de afgelasting. Naast wind en regen is er voor woensdag ook onweer voorspelt. Zo'n 120 leerlingen van basisschool de Buitenburcht zouden met wethouder Hilde van Garderen en gedeputeerde Harold Hofstra bomen planten in het kader van het vervangingsprogramma essentaksterfte.

"Samen met de Buitenburcht wordt er gekeken naar een alternatieve activiteit", aldus de organisatie.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.