BurgerKing keert terug naar Almere
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


BurgerKing keert terug naar Almere
Laatste update: woensdag 15 mei 2019 - 19:04 uurDoor de enorme vraag van de vele Whopperfans zal Burger King na een afwezigheid van vijf jaar binnenkort haar deuren weer openen in het centrum van Almere.

Het restaurant zal gevestigd worden aan het Forum, waar het restaurant zich eerder vestigde. Het restaurant in Almere krijgt order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller in hun Whopper kunnen happen. Vanzelfsprekend wordt het restaurant ook uitgerust met veel stopcontacten en gratis wifi.

"We kunnen niet wachten weer een restaurant te openen in het stadshart van Almere. We hebben gemerkt dat de mensen in Almere ons enorm misten en hoopten dat Burger King zou terugkeren. Er is zelfs een Facebook pagina voor opgericht!. We zijn er trots op dat we binnenkort in Almere weer de lekkerste flame-grilled burgers kunnen bereiden", vertelt Hans Miete (Managing Director bij Burger King).

Tekst gaat hieronder verder (info)

Burger King Almere zal het 66e restaurant zijn in Nederland.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.