Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

BurgerKing keert terug naar Almere

BurgerKing keert terug naar Almere

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Door de enorme vraag van de vele Whopperfans zal Burger King na een afwezigheid van vijf jaar binnenkort haar deuren weer openen in het centrum van Almere.

Het restaurant zal gevestigd worden aan het Forum, waar het restaurant zich eerder vestigde. Het restaurant in Almere krijgt order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller in hun Whopper kunnen happen. Vanzelfsprekend wordt het restaurant ook uitgerust met veel stopcontacten en gratis wifi.

"We kunnen niet wachten weer een restaurant te openen in het stadshart van Almere. We hebben gemerkt dat de mensen in Almere ons enorm misten en hoopten dat Burger King zou terugkeren. Er is zelfs een Facebook pagina voor opgericht!. We zijn er trots op dat we binnenkort in Almere weer de lekkerste flame-grilled burgers kunnen bereiden", vertelt Hans Miete (Managing Director bij Burger King).

Burger King Almere zal het 66e restaurant zijn in Nederland.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.141
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 15.3 ℃
Voelt als 12.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 13.1 ℃ (06.19 uur)
Hoogst 16.0 ℃ (10.10 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog