VriendenLoterij vervult hartenwens van inwoner Almere-Buiten
Klik om te vergroten


VriendenLoterij vervult hartenwens van inwoner Almere-BuitenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 17 mei 2019 om 14:49 uur


Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 57-jarige Jeroen Zoet uit Almere Buiten: de Hartstichting deed voor deze actieve vrijwilliger een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Jeroen krijgt een fotografiecursus.

Jeroen is al sinds 2006 actief als contactpersoon collecte voor de Hartstichting in de regio Almere.

Tekst gaat hieronder verder (info)

"Ondanks een aantal tegenslagen is Jeroen zich altijd blijven inzetten - daarom wilden wij hem heel graag in het zonnetje zetten. Fotografie is al heel lang een hobby van Jeroen. Hij fotografeert met veel passie met zijn digitale spiegelreflexcamera, maar helaas kan hij alleen overweg met de automatische instellingen. Geweldig dat we hem nu hebben kunnen verrassen met een fotografiecursus, zodat hij nog meer uit zijn camera kan halen!", vertelt Hanneke Pijnappel (collecte coördinator bij de Hartstichting).

Jeroen Zoet is blij verrast: "Wat was dit een geweldige verrassing! Hier ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Ik kan niet wachten tot de fotografiecursus begint."

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.