❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


26-jarige Almeerder overleden na schietpartij in AmsterdamGeplaatst door Max Joling
Laatste update op zaterdag 18 mei 2019 om 14:59 uur


Bij een schietpartij in een parkeergarage aan de Amstelstraat in Amsterdam is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 26-jarige man uit Almere om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

Volgens de politie vond de schietpartij rond 04.20 uur plaats waarbij het slachtoffer zwaargewond raakte en later in het ziekenhuis is overleden.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Getuigen verklaarden tegenover de politie dat er mensen met een auto uit de garage zouden zijn weggevlucht na de schietpartij: die auto werd later door agenten gezien waarna de vier inzittenden zijn aangehouden. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.