❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergrotenFoto's door Patrick Moses Fotografie


[Foto's] 50.000 bezoekers op Landelijke Veiligheidsdag 2019Geplaatst door Max Joling
Laatste update op zondag 26 mei 2019 om 10:06 uur


De zesde editie van de Landelijke Veiligheidsdag in Almere Centrum heeft zaterdag 50.000 mensen aan zich weten te binden. Het evenement werd geopend door burgemeester Weerwind in aanwezigheid van Leen Verbeek (Commissaris van de Koning in Flevoland). Ook minister Grapperhaus (Veiligheid & Justitie) was in de middag aanwezig.

Het evenement kwam direct in de ochtend al goed op gang. Met een druk op de knop startte de burgemeester een sensationele actie van de gezamenlijke hulpdiensten: er vond een aanrijding plaats tussen een personenauto en een stadsbus, waarbij gewonden vielen. De hulpdiensten kwamen direct in actie om erger te voorkomen.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Op de Esplanade vonden gedurende de dag de meeste demonstraties plaats en vertelden medewerkers van de Koninklijke Landmacht, Marine en Marechaussee, Rijkswaterstaat, waterschap Zuiderzeeland, Politie, Brandweer, GGD en Reddingsbrigade uitvoerig over hun werkzaamheden. Op het Forum stond alles in het teken van cyber- en sociale veiligheid. Ook op de Grote Markt konden kinderen op een speelse manier van alles leren over veiligheid.


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.

Foto's (19)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.