❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto door: Vanessa Schulz-Friedlander


[Video] Libelle Zomerweek bezocht door 81.100 bezoekersGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 30 mei 2019 om 11:54 uur


De Libelle Zomerweek is dit jaar door 81.100 mensen bezocht. Een week lang konden bezoekers genieten van een heerlijk dagje uit op het Almeerderstrand vol palmbomen, muziek en tropical vibes.

Vorige week donderdag werd de Libelle Zomerweek geopend door hoofdredacteur Hilmar Mulder samen met columniste Erica Terpstra en een swingende brasband. Er waren wisselende optredens van artiesten als Nick & Simon, Glennis Grace en Anita Meijer. Ook waren er 15.000 inspirerende workshopplekken, Libelle Special-masterclasses en DJ-sets van Barry Paf, Lindo Duvall en Jody Bernal.

De Libelle Zomerweek zal volgend jaar worden gehouden van donderdag 14 mei tot en met woensdag 20 mei.

Video

Tekst gaat hieronder verder (info)


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.