Komend weekend opnieuw zware onweersbuien en windstoten
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Komend weekend opnieuw zware onweersbuien en windstotenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 06 juni 2019 om 16:07 uur


Komend weekend worden er opnieuw zware onweersbuien en windstoten verwacht. Het KNMI heeft daarvoor code geel afgekondigd.

Dinsdagavond en woensdagnacht trokken er ook al zware onweersbuien over het land waarvoor het KNMI code geel en later code oranje afkondigde.

Volgens het KNMI kunnen de buien vanaf vrijdagmiddag plaatsvinden en zullen pas komende zondag afnemen. Naast het onweer kunnen er ook windstoten tot 100 kilometer per uur voorkomen.

Code geel

Het KNMI heeft voor het gehele land komend weekend code geel afgekondigd.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Code geel is in regio Flevoland van kracht vanaf vrijdagmiddag 17.00 uur. 


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.