[Update] Vermist: 86-jarige man in Kruidenwijk
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


[Update] Vermist: 86-jarige man in KruidenwijkGeplaatst door Max Joling
Laatste update op zaterdag 08 juni 2019 om 09:50 uur


De politie is zaterdagochtend op zoek naar een 86-jarige dementerende man die voor het laatst is gezien in de Kruidenwijk.

Volgens de politie is de man ongeveer 1.80 meter lang en heeft een blanke huidskleur. Hij draagt een beige zomerjack, grijze broek, bruine sportschoenen en een licht petje.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie. Onder meer is er een Burgernet-actie gestart.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Update 09.49 uur: de man is in goede gezondheid aangetroffen, meldt de politie.


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.